20.5 C
Tirana
Thu, 07 Jul 2022 06:46
Historia e Oltës, ëndrra për një familje të bashkuar që i kushtoi 10 vite dhunë Ëndërra për të mbajtur me çdo kusht familjen të bashkuar, i kushtoi 10 vite dhunë fizike dhe psikologjike Olta S. E diplomuar për mësuesi, kur...
Kam disa ditë që ndjek me shumë vemendje lajmin e përdhunimit së një minoreneje, me sa duket, të qenurit baba i një vajze bën që alerta jote të jetë më e lartë se ajo e një qytetari të zakonshëm.   ▫️Kërkojmë...
A po lëviz shoqëria jonë ?? Sot jemi përballë situatave me të vështira , mbi ngjarjet dhe sulmet seksuale të minoreneve dhe shoqëria që nen trysni mendon se duhet apo jo të thonë disa të verteta ? Sot te thuash te...
"Gratë përdhunohen, por gratë e kanë fajin vetë se u kruhet." "Gratë përdhunohen, por gratë e kanë fajin vetë se nuk dinë me eduku djemtë e vet." "Gratë përdhunohen, por gratë e kanë fajin vetë se nuk dinë me protestu."   Të dashtun...
Edhe grate e kane nji copez faji ne cdo perdhunim t'cikave! PO! edhe grate jane pergjegjese! PO! sepse ato po i rrisin djemte e tyne per me i ba "mret, shef, boss" PO! sepse ato vetem djemte i shohin si diell te...

Recent Posts