23.5 C
Tirana
Sun, 29 May 2022 12:49
Arbnora Fejza Idrizi i dhuroi Kosovës për 13 vjetorin e pavaresise një flamur gjigand dhe një rekord Guinness. Asaj i janë dashur më shumë se 1 vit e 4 muaj përgatitje për të kombinuar mbi 120 mijë fletëpalosje origami...
Gratë e Kosovës Në 13 vjetorin e pavarësisë së Kosovës duam të ndajmë me ju disa prej historive të grave e vajzave guximtare të këtij shteti. Të forta, të sukseshme, të guximshme, këmbëngulëse, profilet më poshtë janë gjithmonë një shembull...
Edhe pse shumica e botës jeton në një botë patriarkale dhe të egër, pozita e gruas në shoqëri çdo vit po përmirësohet.   Por, këngëtarja e njohur Remzije Osmani siç duket po ia zgjatë jetën patriarkatit në Kosovë, me deklaratën e...
Në fund të dhjetorit të vitit të kaluar u inagurua në një park artistik në verilindje të Brazilit, një instalacion gjigant në formën e vulvës. Vepra me titullin "Diva" është realizuar nga artistja Juliana Notari e cila vendosi që...
“O ju burrat e Shqipnisë! Unë, biri i pushkës tuaj, I lindun fëmi e i fabrikum si burrë Unë që natën qaj e ditën baj me qa”   A dinë burrat shqiptarë të duan? Po burrat që vrasin gratë, a dinë të duan ata?...

Recent Posts