Kur do të na urojnë shkollohuni e ndiqni ëndërrat, e s’do na thonë “Ishalla me një fat të mirë” ?!

461

Kjo nuk është historia ime, por e gjithë atyre vajzave shqiptare që kanë vitë që i urojnë “ISHALLA ME NJË FAT TË MIRË!”. Fati nënkupton burrin, e cili duhet të jetë princi i kaltër i përrallave, ai që të plotëson gjithë dëshirat, që të lë në shtëpi dhe një vajzë është me fat nëse nuk punon dhe nuk ndjek ëndërrat e saj, dëshirat.