23.5 C
Tirana
Sun, 29 May 2022 13:05
Historia e Oltës, ëndrra për një familje të bashkuar që i kushtoi 10 vite dhunë Ëndërra për të mbajtur me çdo kusht familjen të bashkuar, i kushtoi 10 vite dhunë fizike dhe psikologjike Olta S. E diplomuar për mësuesi, kur...
Në një rast të veçantë, një gruaje kineze i është dhënë kompensim për punët e shtëpisë që bëri gjatë martesës së saj. Pas një debati të madh në lidhje me vlerën e punës në shtëpi, znj. Wang iu dhanë...
Nga shkallët e Universitetit të Arteve, aty ku dikur ka mësuar e sot mëson studentët, aktorja Ema Andrea ka folur hapur për ngacmimet seksuale në vendin e punës, që gjendet pikërisht pas shpinës së saj. Ajo tregon se ka...
A duhen paguar punët e shtëpisë? Debate lidhur me këtë temë bëhen prej vitesh në shumë vende të zhvilluara të botës, e madje në SHBA përllogaritet se gratë do të fitonin gati 2-fishin e parave në krahasim me burrat...
“Më ka pëlqyer të jetoj e pavarur edhe ëndërroja këtë jetën që nuk gjykojnë, nuk paragjykojnë. Në Shqipëri po të qeshësh në mëngjes, të thonë a ke pirë? Që do të thotë ka qenë shumë e vështirë të jesh...

Recent Posts