Ligji i ri, burg kush fotografon vajzat poshtë fustanit

34

Po ti je nga ato vajza që mund të të kenë fotografuar poshtë fustanit? Epo, ndoshta është koha të shkosh në Gjermani. Kjo pasi qeveria gjermane ka miratuar një projektligj te ri, i cili do të dërgojë në burg këdo që fotografon vajzat poshtë fustanit, përkatësisht 2 vite.

Që ky ligj të hyjë në fuqi nevojitet nënshkrimi nga presidenti Frank Walter Steinmeier.

Sipas këtij projektligji ndalohet gjithashtu fotografimi i të plagosurve dhe personave te vrarë pa u miratuar më përpara nga Asambleja e Shtetit. Kjo do të ndalojë gjithashtu postimin e imazheve te tilla në rrjetet sociale.