21.5 C
Tirana
Wed, 06 Jul 2022 06:46
Historia e Oltës, ëndrra për një familje të bashkuar që i kushtoi 10 vite dhunë Ëndërra për të mbajtur me çdo kusht familjen të bashkuar, i kushtoi 10 vite dhunë fizike dhe psikologjike Olta S. E diplomuar për mësuesi, kur...
"Nuk dua një grua që të rrijë tek shtëpia dhe të kryejë vetëm punët e shtëpisë" ka thënë ndër të tjera këngëtari Ardian Bujupi në përgjigjen e pyetjes se si e mendon ai partneren e jetës. "Duhet të jetë e...
"Gratë përdhunohen, por gratë e kanë fajin vetë se u kruhet." "Gratë përdhunohen, por gratë e kanë fajin vetë se nuk dinë me eduku djemtë e vet." "Gratë përdhunohen, por gratë e kanë fajin vetë se nuk dinë me protestu."   Të dashtun...
Shërbimi delivery në Shqipëri është lidhur gjithnjë ngushtë me imazhin e një djali që lëviz si i çmendur me motorin përgjatë rrugëve për të arritur sa më shpejtë tek klienti. Por ajo bën përjashtim nga ky “zinxhir maskilist” duke...
Prostituta Në qytetin me kambë zhytun në rrjedha ujnash, ku biçikletat s’prajnë tue përshkue virgjninë e rrugicave qorre, frymon një prostitutë bionde. Kaq e madhe asht pesha e kësaj fjale për zotnillekun e këtij qyteti, sa ekzistenca e prostitutës, herë-herë,...

Recent Posts