Tatuazhet apo piercing nuk të bëjnë nënë të keqe

76

Kur Sia Cooper mbeti shtatzënë për herë të parë, ajo vendosi të hapë një blog, ku të ndante rrugëtimin e saj me njerëzit në mbarë botën.

Madje, ajo hoqi dorë nga profesioni i saj si infermiere për t’iu përkushtuar fëmijëve, por sigurisht edhe blogut.

Mirëpo, shumë njerëz e quajtën si nënë të keqe për shkak të postimeve të saj të ndryshme. Kjo nuk e mërziti aspak Sia-n, e cila u ktheu një përgjigje të gjatë, ku shpjegonte të kundërtën.

Në letrën e saj nëna thekson se nuk e bën të keqe fakti që ka tatuazh apo piercing. Ajo shprehet se u ka dedikuar gjithë kohën dhe gjithë jetën fëmijëve, duke i ushqyer, larë dhe kujdesur në çdo moment për ta.