E përdhunoi kur ishte 14-vjeçe, vajza përballet me monstrën e ISIS

211

Një vajzë, e cila u rrëmbye dhe u shit tek ISIS kur ishte 14 vjeçe është përballur me përdhunuesin e saj, i cili ka rënë në duart e drejtësisë.

Ashwaq Hajji Hameed, arriti të arratisej nga përdhunuesit dhe u vendos në Gjermani.

Por vitin e kaluar, përdhunuesi i saj, Abu Humam, e kishte ndaluar atë në rrugë në Stuttgart dhe i tha se ai e dinte se ku jetonte.

Ashwaq u tmerrua dhe u largua nga Gjermania, duke u kthyer në Irak për të jetuar në kampin e refugjatëve, me babain e saj.

Tani, pasi luftëtari i ISIS dhe përdhunuesi i saj u arrestua dhe ndodhet në një paraburgim në Irak, ajo është përballur me të. Më poshte gjeni fotot e përballjes rrëqethëse ndërsa mësohet se gruaja i është drejtuar: A ke moral, a ke nder, a ke ndjenja?