21.5 C
Tirana
Wed, 06 Jul 2022 05:11

Përulem!-nga Erjona Rusi

2 vjet më parë, Ana (emri jo i vërtetë) një vajzë vetëm 14 vjeçe tentoi të vrasë veten sepse nuk mundi të përballonte dot sharjet e ngacmimet e vazhdueshme të shoqërisë vetëm se është e varfër. Nëna e saj...
Historia e Oltës, ëndrra për një familje të bashkuar që i kushtoi 10 vite dhunë Ëndërra për të mbajtur me çdo kusht familjen të bashkuar, i kushtoi 10 vite dhunë fizike dhe psikologjike Olta S. E diplomuar për mësuesi, kur...
A doni tju tregoj listën e personave që më kanë ngacmuar mua seksualisht? Po sikur tju them që janë me qindra, që kur isha fëmijë e deri më sot. Po listën e atyre që kanë abuzuar me trupin tim?...
Kam disa ditë që ndjek me shumë vemendje lajmin e përdhunimit së një minoreneje, me sa duket, të qenurit baba i një vajze bën që alerta jote të jetë më e lartë se ajo e një qytetari të zakonshëm.   ▫️Kërkojmë...
A po lëviz shoqëria jonë ?? Sot jemi përballë situatave me të vështira , mbi ngjarjet dhe sulmet seksuale të minoreneve dhe shoqëria që nen trysni mendon se duhet apo jo të thonë disa të verteta ? Sot te thuash te...

Recent Posts