ARTIKUJT E FUNDIT

Përulem!-nga Erjona Rusi

2 vjet më parë, Ana (emri jo i vërtetë) një vajzë vetëm 14 vjeçe tentoi të vrasë veten sepse nuk mundi të përballonte dot sharjet e ngacmimet e vazhdueshme...

Historia e Oltës, ëndrra për një familje të bashkuar që i kushtoi 10 vite...

Historia e Oltës, ëndrra për një familje të bashkuar që i kushtoi 10 vite dhunë Ëndërra për të mbajtur me çdo kusht familjen të bashkuar, i kushtoi 10 vite dhunë...

“Nuk dua një grua që të rrijë tek shtëpia dhe të kryejë vetëm punët...

"Nuk dua një grua që të rrijë tek shtëpia dhe të kryejë vetëm punët e shtëpisë" ka thënë ndër të tjera këngëtari Ardian Bujupi në përgjigjen e pyetjes se...

A doni tju tregoj listën e personave që më kanë ngacmuar seksualisht?-nga Erjona Rusi

A doni tju tregoj listën e personave që më kanë ngacmuar mua seksualisht? Po sikur tju them që janë me qindra, që kur isha fëmijë e deri më sot....

Shoqëria i llaston djemtë që në lindje, duke “lavdëruar” organet gjenitale- nga Rezart Cenaj

Kam disa ditë që ndjek me shumë vemendje lajmin e përdhunimit së një minoreneje, me sa duket, të qenurit baba i një vajze bën që alerta jote të jetë...

Shoqëria jonë duhet të shkundet,- nga Nora Malaj

A po lëviz shoqëria jonë ?? Sot jemi përballë situatave me të vështira , mbi ngjarjet dhe sulmet seksuale të minoreneve dhe shoqëria që nen trysni mendon se duhet apo...