21 C
Tirana
Tue, 22 Oct 2019 13:13
Megjithëse ende nuk ka arritur të fitojë atë për të cilën ka vite që lufton, dënimin e ushtarakëve serbë të cilët kanë abuzuar me mijërë gra dhe vajza gjatë luftës në Kosovë, një prej tyre edhe vetë ajo, Vasfije...
Në Sirinë veriore, një grup grash kanë ndërtuar një fshat vetëm për vajzat e grate, i cili do të shërbejë për qëndrimin e atyre që janë dëbuar nga ISIS dhe lufta civile në Siri. Fshati do të pranojë gjithashtu...
Pasi i kishte ndarë edhe më herët abuzimet e kryera ndaj saj nga ana e serbëve, gjatë luftës në Kosovë, Vasfije Krasniqi Goodman nuk është ndalur, por këtë herë ka rirrëfyer përjetimet e saj të hidhura përpara Kongresit Amerikan...
Çfarëëëëë??? Gratë s’mund ti kenë të gjitha??? Kush më njeh mirë, do jetë tronditur që tek titulli e mbase edhe është zhgënjyer duke ditur mendimet e mia feministe. Si mund të ta zërë goja njëherë ëëëë? Në fakt edhe...

Barazia nuk mjafton!

Barazia nuk mjafton! Imagjinoni këtë situatë: Një klasë plot me nxënës që po bëhen gati për detyrën. Krejt papritur, njëri prej tyre thërret: Kjo nuk është e drejtë! Pse ata duhet ti dëgjojnë instruksionet në kufje. Dua edhe unë ti...
1,010FansaPëlqeje

Recent Posts