25 C
Tirana
Sat, 19 Sep 2020 10:13
Kujdes, kjo është një letër për të qeshur dhe çdo përputhje me realitetin është rastësi. I dashur... Zgjedhja e partnerit në jetë është një short i frikshëm ku sipas logjikës së ekzistencës ne duhet të marrim pjesë me patjetër. Në këtë...
Në fundin e muajit mars isha për një vizitë disa ditore në Angli. Udhëtova në disa qytete dhe siç kam shkruar në një artikull të gjatë, vizitova dhe Stratford upon Avon, qytetin e lindjes së Shekspirit, ku gjendet dhe...
1,308FansaPëlqeje

Recent Posts