25 C
Tirana
Sat, 19 Sep 2020 11:41
E kam të vështirë të zgjohem çdo mëngjes pasi gjumi më zë shumë vonë, ndonëse heshtja dhe lotët më lodhin çdo natë. Unë jetoj në një vend shumë larg Kabulit, por jam qytetare e tij. Vendi ku unë jetoj...
Kujdes, kjo është një letër për të qeshur dhe çdo përputhje me realitetin është rastësi. I dashur... Zgjedhja e partnerit në jetë është një short i frikshëm ku sipas logjikës së ekzistencës ne duhet të marrim pjesë me patjetër. Në këtë...
Në fundin e muajit mars isha për një vizitë disa ditore në Angli. Udhëtova në disa qytete dhe siç kam shkruar në një artikull të gjatë, vizitova dhe Stratford upon Avon, qytetin e lindjes së Shekspirit, ku gjendet dhe...
Kur u zhvendosëm nga Krraba në Tiranë përpara 17 - të vitesh, kishim shumë pak gjëra me vete. E gjithë shtëpia jonë mblidhej në një makinë mesatare për zhvendosje shtëpish. Morëm veç një raft, rrobat, enët e kuzhinës dhe...
Dikur jetonte "nona e fshatit", kështu e quaja unë gjyshen nga ana e babit. Ajo ishte një grua e shkurtër, e dobët, me sy si qielli dhe shpirt si toka. Kur ajo punonte arën uji buçiste nga çdo anë...
1,308FansaPëlqeje

Recent Posts