0 C
Tirana
Tue, 19 Jan 2021 21:11
Sipas një studimi të publikuar së fundmi nga UN Women, gratë u përballën me vështirësi të shumta ekonomike gjatë pandemisë Covid 19 •Një në dy gra të vetëpunësuara që jetojnë me fëmijë kanë reduktuar orët e tyre të punës •1 në...
Kur vjen puna tek ngacmimet seksuale në vendin e punës, shumë të pakta janë ato që guxojnë të thonë se ndodhin dhe të tilla, aq më pak në televizion ku shpesh vajzat përdoren si “objekte seksuale”. E tillë ka...
Njohja me një djalë nga Prishtina dhe martesa me të, doli se nuk ka qenë një vendim i drejtë dhe i menduar mirë siç pretendonte fillimisht një shtetase franceze. Ajo në një intervistë për KALLXO.com ka rrëfyer se një javë...
Ky është një tregim tjetër i shkruar nga një grua shqiptare. Rina është një shkrimtare nga Kosova që aktualisht po punon në autobiografinë e saj. Është një nder për mua ta ndaj historinë tënde Rina. Shkruan: Mirja Lakso Këtë tekst do...
Një lajm i shumë dëshiruar na vjen nga Rusia. Deputetja Oksana Pushkina ka deklaruar se gratë në Rusi duhet të marrin një rrogë për punën e tyre në shtëpi. Nëpërmjet valëve të radios Komsomolskaya Pravda, Pushkina e ka bërë këtë...
1,307FansaPëlqeje

Recent Posts