Prezervativi i ri që hapet me 4 duar, të dy partnerët duhet të aprovojnë...

Nevojiten 4 duar për të hapur këtë prezervativ të ri të krijuar nga një kompani argjentinase në përpjekje për të treguar rëndësinë e pranimit për të kryer marrëdhënie seksuale....

Heshtja që më frymëzon

Të shkruash në një blog është pak a shumë si të mbash ligjëratë para një audience të heshtur. Është e vështirë pa asnjë reagim, por mendoni sa frymëzuese na...

Po! Jam bitch (kurvë), po ti çfarë je?

S’kam për ta harruar herën e parë që e dëgjova këtë fjalë nga aq afër, më tingëlloi pisët mu tek veshët e mi. Sa kisha filluar gjimnazin dhe ecja...

E lirë në burgun e mentalitetit shqiptar

Një femër provinciale, në konturet e një mentaliteti dominues por brenda flen dhe zgjohet herë pas here shpirti i lirë dhe pa komplekse. Po pra, pa komplekse kurrsesi s’mund...

Kur teknologjia hyn në shtrat!

Prej kohësh kam nisur të ndjehem gjithmonë e më shumë e bezdisur prej teknologjisë që na rrethon. Më duket sikur kemi filluar të jetojmë më shumë për Facebook e...

Gratë s’mund ti kenë të gjitha!

Çfarëëëëë??? Gratë s’mund ti kenë të gjitha??? Kush më njeh mirë, do jetë tronditur që tek titulli e mbase edhe është zhgënjyer duke ditur mendimet e mia feministe. Si...