Erisa, fituesja e bursës Google: Gjinia nuk ndikon tek suksesi

Erisa Terolli, vajza nga Pogradeci që ndoqi ëndrrën e saj në shkencat kompjuterike. Kur e takova Erisa Terollin për herë të parë, as që e kisha idenë që ajo vajza...

Shqiptar Oseku: 10 hapa për të zvogëluar dhunën kunder grave

Te ashpërsohen sanksionet ligjore pēr vepra individuale të dhunës së burrave kundër grave. Të hiqet neutraliteti i rrejshëm i tekstit ligjor dhe të ceket qartë se dhuna e...