Lillian, shefja e parë e Departamentit Zjarrfikës në New York

Një ndihmës veterane e cili kaloi 28 vjet në Departamentin Zjarrëfikës të New York do të marrë 4 yje tashmë, 4 yje në kollaren e saj që tregojnë gjithashtu...

Nënshtrimi i grave nuk bazohet në asgjë reale, është thjesht një histori që tregojmë

Ndërsa perëndimi shqetësohet për të ardhmen e demokracisë liberale, ka plot analiza mbi mënyrën se si ideologjitë konkuruese të fashizmit, komunizmit dhe demokracisë liberale u përplasën gjatë shekullit të...

E tallur gjithë jetën për problemin me këmbët, por ka gjetur dashurinë dhe ka...

Dashurinë e tyre nuk e ka ndalur asgjë. Megjithëse ajo ka lindur me  gjysmën e trupit ka sfiduar kritikat duke gjetur atë që mbështet dhe e pranon ashtu siç...

Fustani që i tregon të gjitha, aktorja rrëfen përdhunimin pas 21 vitesh

21 vite më vonë, aktorja Rose McGowan është shprehur në lidhje me fustanin e veshur në tapetin e kuq në vitin 1998 në MTV. Sipas saj fustani i gjithi...

E dhunuar gjatë luftës në Kosovë, Krasniqi: Torturuesit e mi janë ende të lirë

Pasi i kishte ndarë edhe më herët abuzimet e kryera ndaj saj nga ana e serbëve, gjatë luftës në Kosovë, Vasfije Krasniqi Goodman nuk është ndalur, por këtë herë...

Ndaje mendjen Ledina, s’mund të jesh ekstravagante dhe diskriminuese në të njëjtën kohë!

“Vajza është si kristali, ndërsa djemtë lahen me një pikë ujë”. S’besoj të ketë shqiptar e shqiptare mbi 30 vjeç që nuk e ka dëgjuar këtë shprehje nga prindërit apo...