Tani që i dhashë fund, çfarë ndodh?

Një vit më parë unë i dhash fund një marrdhënie e cila ishte gjithcka që unë kisha kërkuar nga një mashkull. Por koha tregoi që ai nuk ishte më...

Prezervativi i ri që hapet me 4 duar, të dy partnerët duhet të aprovojnë...

Nevojiten 4 duar për të hapur këtë prezervativ të ri të krijuar nga një kompani argjentinase në përpjekje për të treguar rëndësinë e pranimit për të kryer marrëdhënie seksuale....

Heshtja që më frymëzon

Të shkruash në një blog është pak a shumë si të mbash ligjëratë para një audience të heshtur. Është e vështirë pa asnjë reagim, por mendoni sa frymëzuese na...

Po! Jam bitch (kurvë), po ti çfarë je?

S’kam për ta harruar herën e parë që e dëgjova këtë fjalë nga aq afër, më tingëlloi pisët mu tek veshët e mi. Sa kisha filluar gjimnazin dhe ecja...

E lirë në burgun e mentalitetit shqiptar

Një femër provinciale, në konturet e një mentaliteti dominues por brenda flen dhe zgjohet herë pas here shpirti i lirë dhe pa komplekse. Po pra, pa komplekse kurrsesi s’mund...

Kur teknologjia hyn në shtrat!

Prej kohësh kam nisur të ndjehem gjithmonë e më shumë e bezdisur prej teknologjisë që na rrethon. Më duket sikur kemi filluar të jetojmë më shumë për Facebook e...