Shkoi për të denoncuar përdhunimin, abuzohet nga Shefi i Policisë

Ende pa u vënë drejtësi mbi abuzimin dhe përdhunimin e një 15 vjeçareje, një tjetër skandal trondit opinionin publik. Bëhet fjalë për një ngjarje edhe më të rëndë pasi...

Abuzimi me 15 vjeçaren/ “Në Shqipëri qarkullon një rrjet pedofilësh”

“Ne kemi dyshimin serioz që në Shqipëri ka një rrjet pedofilësh. Të paktën disa ngjarje na kanë  bërë që të kemi këtë dyshim të arsyeshëm”,- ka thënë Mirgim Vataj,...

Përdhunimi i 15 vjeçares, “ku është bukuroshja e Ministrisë së Arsimit?-nga Anila Hoxha

Javët e fundit prindërit e 15 vjeçares të abuzuar seksualisht e kaluan duke fshirë nëpër muret e lagjes emrin e saj. E gjithë lagja ku emri katërgërmësh i fëmijes...

“E përdhunonin në grup, njëri pas tjetrit”, flet vëllai i 15-vjeçares: E gjithë lagja...

Vëllai i 15-vjeçares nga Kamza, e cila është abuzuar dhe dhunuar seksualisht nga 65 vjeçari nga Abaz Doku, dhe tre të rinj ka dhënë dëshminë e tij. I ftuar...

3-fishohen thirrjet për ndihmë gjatë pandemisë, në Durrës 6 urdhra mbrojtje në ditë

Trefishohet numri i thirrjeve për ndihmë nga viktimat e dhunës në familje për periudhën e pandemisë së Covid-19. Shifrat e publikuara nga AWEN – Rrjeti i Fuqizimit të Gruas...

Realiteti brutal, 4 gra postojnë fotot e dhunës për të ndërgjegjësuar njerëzit

Katër gra të guximshme kanë postuar në rrjetet e tyre sociale disa foto ku duket qartë dhuna e ushtruar mbi to. Këtë iniciativë e morën pas publikimit të një...