Dëgjon të birin duke qarë, volejbollistja lë lojën për ta ushqyer me gji

36
Askush dhe asgjë nuk duhet ta pengojë një nënë të jetë nënë. Volejbollistja indiane Lalventluagi duket se e ka kuptuar më së miri këtë leksion. Nëna e re ishte duke luajtur në momentin që dëgjoi zërin e të birit duke qarë.
Pa u menduar dy herë, edhe pse ishte pjesë e një ndeshje të rëndësishme, ajo u largua nga fusha dhe vrapoi drejt të birit. E mori në krahë dhe e ushqeu me gji.
Një nga tifozët ka fotografuar këtë moment, ndërsa tashmë fotografia po bën xhiron e botës në rrjetet sociale.
Volejbollistja që luan me e ekipin e Tuikum, e kishte lënë vogëlushin e saj 7 muajsh me të afërmit disa hapa larg fushës. Por lotët e të birit e detyruan të ndërpriste ndeshjen, të cilës iu bashkua sërish sapo e ushqeu.
Ministria e Sportit të Mozoram, të shtetit ku jeton Lalventluangi ka vendosur ta shpërblejë nënën e re me një shumë parash për përkushtimin dhe guximin e treguar në aftësinë për të menaxhuar njëkohësisht amësinë dhe angazhimet sportive.