12 C
Tirana
Fri, 23 Apr 2021 02:04
Në një rast të veçantë, një gruaje kineze i është dhënë kompensim për punët e shtëpisë që bëri gjatë martesës së saj. Pas një debati të madh në lidhje me vlerën e punës në shtëpi, znj. Wang iu dhanë...
Nga shkallët e Universitetit të Arteve, aty ku dikur ka mësuar e sot mëson studentët, aktorja Ema Andrea ka folur hapur për ngacmimet seksuale në vendin e punës, që gjendet pikërisht pas shpinës së saj. Ajo tregon se ka...
A duhen paguar punët e shtëpisë? Debate lidhur me këtë temë bëhen prej vitesh në shumë vende të zhvilluara të botës, e madje në SHBA përllogaritet se gratë do të fitonin gati 2-fishin e parave në krahasim me burrat...
“Më ka pëlqyer të jetoj e pavarur edhe ëndërroja këtë jetën që nuk gjykojnë, nuk paragjykojnë. Në Shqipëri po të qeshësh në mëngjes, të thonë a ke pirë? Që do të thotë ka qenë shumë e vështirë të jesh...
Përse shoqëria shqiptare pranon më lehtë një burrë të dhunshëm se sa një burrë “të dobët”? Kjo ndodh sepse frika nga paragjykimi, nga humbja e respektit, nga mospranimi i shoqërisë dhe familjes, bën që burrat në Shqipëri të shtypin...
1,307FansaPëlqeje

Recent Posts