0 C
Tirana
Thu, 23 Jan 2020 08:50
Nga Monica Hesse, kolumniste që shkruan për gjininë dhe ndikimet e saj në shoqëri. Vështroni gratë amerikane. Një pjesë e mirë e tyre mbështesin realisht vendimin e Meghan Markle për tu shkëputur nga familja mbretërore. Raste të tilla Brexit-i janë...
Deputetet e partisë socialiste Eglantina Gjermeni dhe Klotilda Bushka kanë depozituar në Kuvendin e Shqipërisë një projektligj për ndryshimin e Kodit Penal ku kërkohet ashpërsimi e ndëshkimi për vepërën pnale të dhunës në familje. Nisma ligjore parashikon dënimin nga...
Orieta Kristo emigroi nga Shqipëria në Shtetet e Bashkuara në moshën 14-vjeçare, pa ditur pothuajse fare anglisht. Sot ajo është drejtuese ekzekutive e një kompanie të suksesshme sigurimesh që e themeloi para 5 vitesh, “Horizon Insurance”. Kristo është përzgjedhur nga Revista...
Filmi i ri "Gratë që fshihen pas numrave" zbulon historinë e patreguar të grave matematiciene me ngjyrë, që ishin njëkohësisht dhe pjesë e Administratës Kombëtare Aeronautike Hapësinore Amerikane (NASA). Këto gra mposhtën çdo paragjykim dhe izolim duke punuar tek NASA...
Sipas një studimi, nipat dhe mbesat që kanë një lidhje të ngushtë emocionale me gjyshet e tyre, kanë më pak gjasa të bien në depresion. Fatmirësisht, gjyshet kanë tendencë të tregojnë shumë dashuri për nipërit dhe mbesat, ndonjëherë më shumë...
1,204FansaPëlqeje

Recent Posts