0 C
Tirana
Thu, 23 Jan 2020 09:32

Mallkimi i virgjërisë

Kisha dëgjuar dikur, në vogëli nga më të mëdhenjtë shprehje të tilla si: Femrën e virgjër po e shtive në dorë, e ke tënden përjetë. Nuk të ikën edhe sikur t'ia presësh mishin me thikë- dhe isha çuditur sesi...

A me qa, a me ulëri!

Nga Ledi Shamku RRI?! Ata janë të martuar, posi! Kanë edhe një vajzuke të vockël, po! Burri ka ca kohë që i ka thënë burgut hapu se shiste miell jo nga ai i petullave! Banojnë në Paskuqan, pra në Tiranë! Burri, ai i miellit, aty...
Që nga lindja e fëmijës, kur foshnja është vajzë, ajo ngarkohet me barrën “e ruajtjes së fytyrës “të babës, vëllait, familjes e fisit. Dhe krejtësisht e kundërta, kur fëmija është djalë, atij i kërkohet të jetë sa me i...
…Kam kenë në klasën e pestë, stina ka kenë pranverë, e mbaj mend stinën, sepse ajo që ndodhi atë ditë mu duk se e pati nxi edhe bukurinë e pranverës malësore… Edhe atë ditë, si për ditë bamë rreshtimin në...
Kjo nuk është historia ime, por e gjithë atyre vajzave shqiptare që kanë vitë që i urojnë "ISHALLA ME NJË FAT TË MIRË!". Fati nënkupton burrin, e cili duhet të jetë princi i kaltër i përrallave, ai që të...
1,204FansaPëlqeje

Recent Posts