17 C
Tirana
Tue, 02 Jun 2020 23:31
Sipas një studimi të kryer në Britaninë e Madhe, për 15% të vajzave blerja e produkteve menstruale ka qënë një problem i vazhdueshëm për shkak të çmimit ndërkohë që 19% e tyre kanë ndryshuar produktin duke blerë një më...
Mjeku i njohur psikiatër, Neli Demi, thotë se, një nga problemet kryesore që sjell vrasjen e grave nga burrat është fakti se, meshkujt rriten keq. Pavarësisht zhvillimit ekonomik të vendit, z. Demi gjatë një interviste për Euronews Albania, u...
Nga Isa Myzyraj Dy ngjarje tronditëse kanë ndodhur në Shqipëri në 24 orët e fundit. Një grua së bashku me vëllanë e saj janë vrarë në Mirditë, nga ish-bashkëshorti i saj, dhe një grua është vrarë në mes të Durrësit,...
“Çfarë kërkon më shumë ai? Të më shkelë, s'më shkel njëri” Është ky një prej vargjeve të këngës së re të Aurela Gaçe të titulluar “Veten dua gjallë”, një mesazh i fuqishëm për çdo grua që të mos heshtë...
Një në tri gra përjeton një formë të dhunës në familje, ndërkohë që vetëm 1 në 10 prej tyre e denoncojnë atë. Një nismë deputetësh synon të forcojë dispozitat ligjore kundër dhunës ndaj grave. Kodi i procedurës penale do...
1,315FansaPëlqeje

Recent Posts