17 C
Tirana
Tue, 02 Jun 2020 23:06
E sigurt që keni dëgjuar për Musine Kokalari, Ollga Pllumbin, Selfixhe Ciun, Afërdita Asllanin apo Mirela Prelën. Janë pesë publicistet shqiptare të viteve 1930-1940 që konsiderohen edhe ndër feministet e para, të cilat dhanë kontribut të jashtëzakonshëm për fuqizimin...
“Pornografia për hakmarrje” tashmë është një krim në Itali dhe ata që e kryejnë do të dënohen deri në 6 vjet burg ose gjoba deri në 15 mijë euro. I shndërruar në një ligj nga parlamenti Italian, i ashtuquajturi...
Te ashpërsohen sanksionet ligjore pēr vepra individuale të dhunës së burrave kundër grave. Të hiqet neutraliteti i rrejshëm i tekstit ligjor dhe të ceket qartë se dhuna e burrave kundër grave do të sanksionohet më ashpēr. Te vendoset...
1,315FansaPëlqeje

Recent Posts