21 C
Tirana
Mon, 26 Oct 2020 14:15
Kjo është një intervistë me një të mbijetuar të dhunës në familje në Suedi. Ajo bazohet në një dokumentar të prodhuar nga Televizioni Kombëtar Suedez, ku aktorët lexojnë transkriptime të ndjekjeve penale që kanë rezultuar të gjitha me dënime...
Rregullat e aborteve në Poloni kanë qenë ndër më striktit në Europë, por tashmë Gjykata e Lartë pothuajse i ka ndaluar ato. Dy ditë më parë Gjykata e Lartë në Poloni i ktheu në të jashtëligjshëm abortet që lidhen me...
“E duan djalë” është shpallur dokumentari më i mirë televiziv për vitin 2020 nga Asosacioni i Gazetarëve të Kosovës. Bëhet fjalë për një prodhim të Kosovo2.0 në bashkëpunim me RTK që tregon se si presioni i familjes dhe shoqërisë...
Vrajëm, po vrajëm nëse nuk t’kom pshty n’ftyrë e s’t’i kom numru t’kqijat tu t’sha e tu t’mallku! Vrajëm, nëse sa here ke dasht me m’malltretu unë t’kom duru. Vrajëm nëse t’kom msu me m’fol qysh ke dashtë, vrajëm, Qo dorë n’mu veç pse jom gru. Tek shfleton facebook-un e aq...
Pas përpjekjeve të 27 organizatave drejtuar Kuvendit të Shqipërisë, më në fund u aprovua kërkesa për një Regjistër Publik të Autorëve të Krimeve Seksuale në vendin tonë. Për tu arritur kjo gjë, pra që vendimi të yjë në fuqi...
1,307FansaPëlqeje

Recent Posts